Menu Sluiten

Maatschappelijk Partner

Op 5 september 2022 is Stichting De Sleutel het Maatschappelijk Partnerschap met de Betrokken Ondernemers Breda aangegaan.

Betrokken Ondernemers Breda ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven in de regio Breda. Breda brengt het samen en in Breda doen we het samen. Slogans die de vrijwilligers al vanaf het eerste uur omarmen, samen kunnen we alleen maar groeien.

In 2015 is Stichting De Sleutel officieel opgericht naar aanleiding van een Meet & Match tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de Betrokken Ondernemers Breda. Sindsdien is De Sleutel uitgegroeid tot een ontmoetingscentrum dat niet meer weg is te denken uit de Haagse Beemden.

Met het groeien van het ontmoetingscentrum, de kringloopwinkel en de activiteiten groeit ook de verantwoordelijkheid van het bestuur en de vrijwilligers. Allen bewoners die deze taken en verantwoordelijkheden vrijwillig op zich nemen, en daarbij is de hulp van professionals uit het bedrijfsleven zeer welkom.

Stichting De Sleutel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Door deze site te bezoeken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info