Menu Sluiten

Warme Huiskamer

Met de donkere dagen voor de deur, koude winteravonden, en de vraag of je straks je gas en energierekening nog wel kunt betalen houdt veel mensen bezig. Onzekere tijden waarin je wel wat extra aandacht, gezelligheid en mensen om je heen kunt gebruiken.

Dat zijn de genoeg redenen voor de vrijwilligers van Ontmoetingscentrum De Sleutel om de deuren wat vaker te openen en warme huiskamer activiteiten te organiseren.

In samenwerking met de Gemeente Breda hebben we een serie extra activiteiten georganiseerd om gezellig samen te komen, samen te kletsen, samen te knutselen, een spelletje te spelen of gewoon een babbeltje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

En de koffie en thee zijn ook nog eens gratis tijdens de warme huiskamer activiteiten, dus geen reden om nog in je eentje thuis in het donker en in de kou op de bank te blijven zitten.

Op deze pagina vindt je een overzicht van de extra warme huiskamer activiteiten die deze winter georganiseerd worden. Daarnaast is Ontmoetingscentrum De Sleutel om de twee weken op de vrijdagavond geopend van 19:00 / 22:00 uur voor iedereen die er gewoon even uit wil voor een praatje en een gratis kopje koffie of thee.

Samen komen we de donkere en koude winterdagen door.
Niets moet, veel kan, als het maar gezellig is!

Stichting De Sleutel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Door deze site te bezoeken, accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info